De praktijk met unieke haal- en brengservice in Twente

I.V.M CORONA EVEN NIET, ZODRA HET WEER KAN BIEDEN WIJ DEZE DIENST WEER AAN!

Gehaald en gebracht worden?

Wij verlenen optimale service en nazorg. De Boer Tandprothetiek & Tandheelkunde B.V. biedt als enige tandartsenpraktijk in de regio Twente service aan huis. Vooral ouderen en mensen die slecht ter been zijn waarderen deze dienst enorm.

Reparaties van kunstgebitten zijn meestal binnen twee uur klaar en het kunstgebit kan bij u thuis opgehaald en afgeleverd worden. Dé oplossing voor bejaarden en invaliden: wij komen bij u thuis langs als uw gebit gebroken is. Dit wordt meestal voor 100% vergoed door de zorgverzekeraar.

Ook als u aan een nieuw gebit toe bent kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. U wordt van huis opgehaald en na de behandeling ook weer thuis gebracht. Uiteraard krijgt u na de behandeling een kopje koffie aangeboden.

Geen eigen vervoer? Wij denken met u mee

Wij begrijpen het wanneer u – tijdelijk of permanent – niet naar onze praktijk kunt komen. We hebben enige tijd gespeeld met het idee van service (en behandelingen) aan huis, maar dat stuitte op te veel praktische bezwaren. Als we optimaal ons werk willen doen, zal dat altijd in onze praktijk of ons laboratorium moeten gebeuren.

Toen kwam onze receptioniste plots met het idee om een haal- en brengservice op te zetten. Eerst zagen we er een beetje tegenop om ermee te beginnen. We vonden het moeilijk om in te schatten wat we er precies voor nodig hadden. Tot we op een dag een verzoek kregen van een dame die net herstelde van een gebroken heup. Ze was al jaren een vaste klant dus we wilden haar niet laten wachten op een behandeling tot ze weer voldoende hersteld was.

Zo ziet u maar, als de nood aan de man is, is de oplossing nabij. En sindsdien hebben wij onze haal- en brengservice, tot grote tevredenheid van met name onze oudere cliënten.